Από που να ξεκινήσω

 1. Τι να φάω;

  Λίστες με το τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να καταναλώσετε όταν επιλέγετε την κετονική διατροφή. Η ιδέα είναι πως τρώμε ολόκληρες, όσο πιο ανεπεξέργαστες τροφές γίνεται αποφεύγοντας τα σιτηρά, τα δημητριακά, τα όσπρια, τα άλευρα, την ζάχαρη κάθε είδους και ό,τι έχει πολλούς υδατάνθρακες. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μια πολύ ισορροπημένη διατροφή ελεύθερη γλουτένης που προσφέρει στον οργανισμό μας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να λειτουργεί σωστά χωρίς ασθένειες ή άλλα προβλήματα υγείας.

 2. Το βασικό σχέδιο για μια κέτο-διατροφή

  Γενικές οδηγίες με ποσότητες για να πάρετε μια ιδέα πως πρέπει να τρώτε στα πλαίσια μιας σωστής κετονικής διατροφής. Αν επιθυμείτε προσωποποιημένο μενού με συνταγές και γενικότερη υποστήριξη από σύμβουλο διατροφής εξειδικευμένη στην κετονική διατροφή, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο mybigfatketolife@gmail.com.

 3. Keto – flu: Χρήσιμες πληροφορίες

  Η απότομη έλλειψη υδατανθράκων μπορεί να σας κάνει να νιώσετε άσχημα αρχικά, ειδικά αν πριν τρώγατε κυρίως τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες (ψωμιά, μακαρόνια, ρύζι, πίτες, φρούτα, όσπρια, δημητριακά κλπ). Διαβάστε το άρθρο για να δείτε πως μπορείτε να περάσετε αυτή την φάση όσο πιο ανώδυνα γίνεται!

 4. Από που παίρνουμε τι;

  Δεν ξέρετε που να βρείτε όλα αυτά τα περίεργα υλικά που έχετε δει σε κάποιες από τις συνταγές μας; Μια ματιά σε αυτό το άρθρο, θα σας λύσει όλες τις απορίες!

 5. Έκανα ζαβολιά. Και τώρα;

  Ο πειρασμός ήταν μεγάλος και δεν μπορέσατε να αντισταθείτε; Ή ξέρετε πως θα βρεθείτε σύντομα σε κάποιο μέρος που θα είναι πολύ δύσκολο να μη χαλάσετε το πρόγραμμά σας; Διαβάστε το άρθρο για να αποφασίσετε αν αξίζει και τι να κάνετε μετά, αν τελικά αποφασίσετε πως αξίζει τον κόπο να ξεφύγετε ή αν ξεφύγατε ήδη.

 6. Φυτοφαγική και χορτοφαγική κέτο

  Είστε φυτοφάγος (vegan) ή χορτοφάγος; Τα πράγματα μάλλον είναι λίγο πιο δύσκολα για εσάς (ειδικά τους φυτοφάγους) αλλά η κέτο είναι τρόπος διατροφής και παρά τις λιγότερες επιλογές που θα έχετε είναι παραπάνω από εφικτό να την ακολουθήσετε, ώστε να έχετε καλύτερη υγεία!

 7. Πρωτεΐνες, λίπη και υδατάνθρακες, 101

  Ένα άρθρο που περιγράφει τις βασικές ιδιότητες και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα τρία μακροθρεπτικά συστατικά.

Advertisements