Κλείστε ραντεβού ή επικοινωνήστε με την Κωνσταντίνα Πετρίδη

Εδώ θα βρείτε όλες τις βασικές πληροφορίες που χρειάζετε να ξέρετε αν θέλετε να συνεργαστείτε ή απλά να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Γεια σας και καλώς ήρθατε στο MBFKL!

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Πετρίδη – Αποστολοπούλου και παρέχω συμβουλές και οδηγίες σχετικά με την διατροφή χαμηλών υδατάνθρακων (κετογονική ή όχι). Έφτιαξα αυτή την σελίδα το 2015 με σκοπό να διαδώσω την κετογονική διατροφή στην Ελλάδα. Την είχα ανακαλύψει τον Οκτώβρη του 2014 ψάχνοντας με ποιο τρόπο μπορούσα να ξεπεράσω τον καρκίνο (που είχα πάθει για 3η φορά) και πραγματικά άλλαξε την ζωή μου σε σημείο που αποφάσισα να εγκαταλείψω το προηγούμενο μου επάγγελμα (ήμουν δικηγόρος) και να ξεκινήσω να σπουδάζω σε ΙΕΚ για να μπορέσω να βοηθήσω και άλλους να κάνουν αυτή την διατροφή. Έκτοτε ζω την ζωή μου φυσιολογικά σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτα και αισθάνομαι ασφαλής πως η διατροφή αυτή είναι η καλύτερη που μπορώ να κάνω για να έχω υγεία και μακροζωΐα (αν σας ενδιαφέρει να διαβάσετε γιατί η διατροφή χαμηλών υδατανθράκων, είναι η καλύτερη, κλικ). Αν θέλετε να δείτε αναλυτικά την ιστορία μου κάντε κλικ εδώ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν είμαι ούτε ιατρός, ούτε διατροφολόγος, δεν δίνω προγραμμάτα διατροφής ή διατροφολόγια, μόνο ιδέες γευμάτων με χοντρικές ποσότητες τροφών και οδηγίες/συμβουλές που σας βοηθούν να κάνετε μια διατροφή χαμηλών υδατανθράκων με ασφάλεια. Έχω τελειώσει ειδικότητα σχετικά με την επιστήμη της διατροφής στο ΙΕΚ Ξυνή/πλέον Άλφα και απέκτησα την κατάρτιση του Στελέχους Διατροφής και Διαιτολογίας, ενώ έλαβα και την Πιστοποίηση Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης των αποφοίτων των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) και των Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.) με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 2944 (ΦΕΚ Β’ 1098/30.04.2014) από τον ΕΟΠΠΕΠ. Συγκεκριμένα έλαβα Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Επιπέδου 5. Επίσης έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικών με την κετογονική διατροφή μέσω Διαδικτύου.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να σας λύσω κάποια σας απορία ή επιθυμείτε να λάβετε συμβουλές και οδηγίες για το πως να κάνετε με ασφάλεια μια διατροφή χαμηλών υδατανθράκων με βάση τις δικές σας ανάγκες και διατροφικές προτιμήσεις ή άλλες ιδιαιτερότητες, μπορείτε να το κάνετε μέσω facebook στην σελίδα μου ή στέλνοντας mail στο mybigfatketolife@gmail.com ή συμπληρώνοντας την φόρμα στο τέλος αυτής της σελίδας.

Μπορείτε εδώ να διαβάσετε τις εμπειρίες όσων δοκίμασαν την διατροφή με την δική μου υποστήριξη.

ΣΟΒΑΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν νηστεύετε για θρησκευτικούς λόγους, δεν είναι καλή επιλογή να ξεκινήσετε διατροφή χαμηλών υδατανθράκων, παράλληλα με νηστεία 40 ημερών. Ιδίως αν θέλετε να αποκλείσετε και τα θαλασσινά ή/και το λάδι, το σοκ για τον οργανισμό σας θα είναι τεράστιο και σε πολλαπλά επίπεδα και είναι σχεδόν αδύνατο να φάτε όσα πρέπει και χρειάζεστε για να είστε καλά. Είναι καλύτερα να το ξεκινήσετε αφού τελειώσετε την νηστεία. Αν πάλι είστε μόνιμα χορτοφάγος ή φυτοφάγος, τότε έχετε ήδη προσαρμοστεί στην έλλειψη ζωϊκών προϊόντων και είναι εύκολο να προσαρμοστείτε και στην κέτωση, οπότε σίγουρα μπορώ να σας βοηθήσω. Όμως δεν θέλω να αναλαμβάνω περιπτώσεις όπου γίνονται δύο τεράστιες αλλαγές μαζί. Για ιδέες φυτοφαγικών γευμάτων μπορείτε να δείτε και εδώ.

ΣΟΒΑΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Κετογονική διατροφή ΔΕΝ μπορούν να κάνουν όσοι έχουν πέτρες στην χολή (βοηθά στην πρόληψη, αλλά αν έχετε ήδη, μπορεί να είναι επικίνδυνη, άτομα χωρίς χολή μπορούν να την κάνουν κανονικά), κάποιο πρόβλημα στην ηπατική λειτουργία (εκτός από λιπώδες ήπαρ, εκεί συνίσταται), ή κάποια ανωμαλία στην β- οξείδωση του λίπους. Πρέπει να την κάνουν με πολλή προσοχή και με παρακολούθηση ιατρού όσοι έχουν διαβήτη τύπου 1, για όσους έχουν διαβήτη τύπου 2 θεωρείται γενικά ασφαλής. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ!

Στα πακέτα που έχουν τηλεφωνικό ραντεβού (όλα εκτός από το πρώτο), το ραντεβού διαρκεί περίπου μια ώρα και η περαιτέρω παρακολούθηση γίνεται μέσω mail/messenger (μόνο γραπτά), εκτός αν επιλέξετε το πακέτο με τα παραπάνω τηλεφωνήματα (το τελευταίο). Τα πακέτα είναι τα εξής:

1. Υπολογισμός macros και βασικές πληροφορίες για να αρχίσετε – 20 ευρώ: συμπεριλαμβάνει τον υπολογισμό των macros σας (macros = macronutrients = μακροθρεπτικά συστατικά = ποσοστά πρωτεΐνης/λίπους/υδατάνθρακα που πρέπει να καταναλώσετε ανά ημέρα, μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ: Πρωτεΐνες, Λίπη και Υδατάνθρακες 101) συν τις πρώτες πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με ασφάλεια μια διατροφή χαμηλών υδατανθράκων. Τα μάκρος υπολογίζονται με βάση το ύψος, το βάρος, την ημερομηνία γέννησης, το επίπεδο δραστηριότητάς και τους στόχους σας. Θα λάβετε μαζί και ένα αρχείο με ενδεικτικό πλάνο μιας ημέρας, διάφορες πληροφορίες και γενικές οδηγίες για τρόφιμα και ποσότητες που χρειάζεται να ξέρετε για να ξεκινήσετε. Τα μάκρος φυσικά θα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας: διαφορετικά αν θέλετε κετογονική διατροφή – έως 20 γρ υδατάνθρακες/ημέρα, διαφορετικά αν θέλετε απλή διατροφή χαμηλών υδατανθράκων – έως 100 γρ υδατάνθρακες/ημέρα, διαφορετικά αν αθλείστε ή είστε έγκυος/θηλάζετε.

Σε αυτό το πακέτο δεν υπάρχει τηλεφωνική συνομιλία.

2. Απλό πακέτο δύο εβδομάδων – 60 ευρώ: συμπεριλαμβάνει ΕΝΑ αρχείο με ενδεικτικά γεύματα ανάλογο με τις ανάγκες/προτιμήσεις/αλλεργίες σας, με συνταγές, οδηγίες, συστάσεις, συμβουλές και αρχείο καταγραφής διατροφής, (υπάρχει η δυνατότητα σύνταξης και δεύτερου με έξτρα κόστος), και συμπεριλαμβάνει παρακολούθηση για δύο εβδομάδες μέσω mail/messenger. Η διαδικασία έχει ως εξής: μετά την πληρωμή, συμπληρώνετε ένα εκτενές ερωτηματόλογιο, βάσει του οποίου ετοιμάζω εντός λίγων ημερών το αρχειο σας. Μαζί με το αρχείο αυτό, θα λάβετε και το αρχείο καταγραφής διατροφής, το οποίο πρέπει να συμπληρώνετε κάθε μέρα και μόλις κλείσετε εβδομάδα να μου το στείλετε για να σιγουρευτούμε πως δεν κάνετε κάποιο πολύ σοβαρό λάθος. Το αρχείο αυτό το συμπληρώνετε για δύο εβδομάδες, ενώ αν υπάρχει οποιαδήποτε απορία ή θέλετε κάποια διευκρίνιση στο ενδιάμερο, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου και θα σας απαντώ. Συνεπώς θα μπορείτε για δύο εβδομάδες να επικοινωνείτε μαζί μου απεριόριστα μέσω mail/messenger και να μου στέλνετε τα αρχεία καταγραφής ώστε να ελέγχουμε μαζί την πορεία σας (προφανώς δεν συμπεριλαμβάνονται σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες ή περίοδοι άδειας εργασίας που μπορεί να μην απαντώ). Αν μετά το πέρας των δύο εβδομάδων επιθυμείτε να συνεχίσετε την παρακολούθηση, η χρέωση είναι 20 ευρώ/εβδομάδα και αν επιλέξετε παρακολούθηση ενός μήνα, η χρέωση θα είναι 60 ευρώ (θα λάβετε ως δώρο την μία εβδομάδα).

Σε αυτό το πακέτο δεν υπάρχει τηλεφωνική συνομιλία.

3. Απλό μηνιαίο πακέτο με 1 τηλεφώνημα – 120 ευρώ [ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ]: συμπεριλαμβάνει ΕΝΑ αρχείο με ενδεικτικά γεύματα ανάλογο με τις ανάγκες/προτιμήσεις/αλλεργίες σας, με συνταγές, οδηγίες, συστάσεις, συμβουλές και αρχείο καταγραφής διατροφής, (υπάρχει η δυνατότητα σύνταξης και δεύτερου με έξτρα κόστος), και συμπεριλαμβάνει παρακολούθηση για ένα μήνα (4 εβδομάδες) μέσω mail/messenger. Η διαδικασία έχει ως εξής: μετά την πληρωμή, συμπληρώνετε ένα εκτενές ερωτηματόλογιο. Εν συνεχεία κανονίζουμε πότε θα κάνουμε το ωριαίο τηλεφωνικό μας ραντεβού. Βάσει του ερωτηματολογίου και όσων είπαμε στο τηλεφωνικό ραντεβού, ετοιμάζω εντός λίγων ημερών το αρχειο σας. Μαζί με το αρχείο αυτό, θα λάβετε και το αρχείο καταγραφής διατροφής, το οποίο πρέπει να συμπληρώνετε κάθε μέρα και μόλις κλείσετε εβδομάδα να μου το στείλετε για να σιγουρευτούμε πως δεν κάνετε κάποιο πολύ σοβαρό λάθος. Το αρχείο αυτό το συμπληρώνετε για τέσσερις εβδομάδες, ενώ αν υπάρχει οποιαδήποτε απορία ή θέλετε κάποια διευκρίνιση στο ενδιάμερο, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου και θα σας απαντώ. Συνεπώς θα μπορείτε για ένα μήνα να επικοινωνείτε μαζί μου απεριόριστα μέσω mail/messenger και να μου στέλνετε τα αρχεία καταγραφής ώστε να ελέγχουμε μαζί την πορεία σας (προφανώς δεν συμπεριλαμβάνονται σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες ή περίοδοι άδειας εργασίας που μπορεί να μην απαντώ). Αν μετά το πέρας των τεσσάρων εβδομάδων επιθυμείτε να συνεχίσετε την παρακολούθηση, η χρέωση είναι 20 ευρώ/εβδομάδα και αν επιλέξετε παρακολούθηση ενός μήνα, η χρέωση θα είναι 60 ευρώ (θα λάβετε ως δώρο την μία εβδομάδα).

4. Φουλ μηνιαίο πακέτο με 4 τηλεφωνήματα – 200 ευρώ: συμπεριλαμβάνει όλα τα παραπάνω (ΕΝΑ αρχείο με ενδεικτικά γεύματα ανάλογο με τις ανάγκες/προτιμήσεις/αλλεργίες σας, με συνταγές, οδηγίες, συστάσεις, συμβουλές και αρχείο καταγραφής διατροφής, υπάρχει η δυνατότητα σύνταξης και δεύτερου με έξτρα κόστος), συν μια τηλεφωνική επικοινωνία κάθε εβδομάδα – σε αυτό το πακέτο εκτός από το να επικοινωνείτε μαζί μου μέσω mail/messenger, θα έχετε και ένα τηλεφωνικό ραντεβού μαζί μου ανά εβδομάδα (4 συνολικά στον μήνα – προφανώς δεν συμπεριλαμβάνονται σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες ή περίοδοι άδειας εργασίας που μπορεί να μην απαντώ).

Το αρχείο θα το λάβετε εντός 5 ημερών από την πληρωμή (αν πρόκειται για το πρώτο πακέτο με τα μάκρος) ή από το τηλεφωνικό ραντεβού (αν πρόκειται για οποιοδήποτε άλλο πακέτο). Η παρακολούθηση ξεκινά το πολύ μια εβδομάδα μετά την αποστολή του αρχείου. Είναι δική σας υποχρέωση να αποστέλλετε την καταγραφή των γευμάτων σας κάθε εβδομάδα ή να επικοινωνείτε μαζί μου για να με ενημερώνετε για την πρόοδο σας ή τυχόν άλλες απορίες. Επιστροφές χρημάτων μετά την κατάθεση ΔΕΝ γίνονται. Η πληρωμή γίνεται είτε σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμού είτε μέσω paypal. Όλες οι τιμές είναι με απόδειξη.

Πέρα από τις επίσημες αργίες και τα σαββατοκύριακα που ΔΕΝ εργάζομαι, επίσης είμαι συνήθως εκτός από 1 έως 31 Αυγούστου κάθε έτους. Στο διάστημα αυτό, ίσως να μπορώ να εξυπηρετήσω τα πακέτα 1 και 2, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσω της φόρμας στο τέλος αυτού του κειμένου για περισσότερες πληροφορίες. 

 Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση, είμαι στην διάθεσή σας!

Advertisements