Επικοινωνήστε με την Κωνσταντίνα Πετρίδη

Spread the love
0
(0)

Γεια σας και καλώς ήρθατε στο MBFKL!

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Πετρίδη – Αποστολοπούλου και έφτιαξα αυτή την σελίδα το 2015 με σκοπό να διαδώσω την κετογονική διατροφή και την διατροφή χαμηλών υδατανθράκων στην Ελλάδα. Την είχα ανακαλύψει τον Οκτώβρη του 2014 ψάχνοντας με ποιο τρόπο μπορούσα να ξεπεράσω τον καρκίνο (που είχα πάθει για 3η φορά) και πραγματικά άλλαξε την ζωή μου σε σημείο που αποφάσισα να πρέπει να την διαδώσω στην Ελλάδα (ήταν εντελώς άγνωστη όταν ξεκίνησα αυτό το blog και το facebook group, ήταν τα πρώτα που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα από εμένα). Θεωρώ πλέον πως η διατροφή χαμηλών υδατάνθρακων (όχι απαραίτητα κετογονική, δείτε τις διαφορές τους εδώ) είναι η καλύτερη που μπορώ να κάνω για να έχω υγεία και μακροζωΐα (αν σας ενδιαφέρει να διαβάσετε γιατί η διατροφή χαμηλών υδατανθράκων, είναι η καλύτερη, κλικ). Αν θέλετε να δείτε αναλυτικά την ιστορία μου κάντε κλικ εδώ.

ΣΟΒΑΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν νηστεύετε για θρησκευτικούς λόγους, δεν είναι καλή επιλογή να ξεκινήσετε διατροφή χαμηλών υδατανθράκων, παράλληλα με νηστεία 40 ημερών. Ιδίως αν θέλετε να αποκλείσετε και τα θαλασσινά ή/και το λάδι, το σοκ για τον οργανισμό σας θα είναι τεράστιο και σε πολλαπλά επίπεδα και είναι σχεδόν αδύνατο να φάτε όσα πρέπει και χρειάζεστε για να είστε καλά. Είναι καλύτερα να το ξεκινήσετε αφού τελειώσετε την νηστεία. Αν πάλι είστε μόνιμα χορτοφάγος ή φυτοφάγος, τότε έχετε ήδη προσαρμοστεί στην έλλειψη ζωϊκών προϊόντων και είναι εύκολο να προσαρμοστείτε και στην κέτωση, οπότε σίγουρα θα σας είναι πιο εύκολο. Για ιδέες φυτοφαγικών γευμάτων μπορείτε να δείτε και εδώ.

ΣΟΒΑΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Κετογονική διατροφή ΔΕΝ μπορούν να κάνουν όσοι έχουν πέτρες στην χολή (βοηθά στην πρόληψη, αλλά αν έχετε ήδη, μπορεί να είναι επικίνδυνη, άτομα χωρίς χολή μπορούν να την κάνουν κανονικά), κάποιο πρόβλημα στην ηπατική λειτουργία (εκτός από λιπώδες ήπαρ, εκεί συνίσταται), ή κάποια ανωμαλία στην β- οξείδωση του λίπους. Πρέπει να την κάνουν με πολλή προσοχή και με παρακολούθηση ιατρού όσοι έχουν διαβήτη τύπου 1, για όσους έχουν διαβήτη τύπου 2 θεωρείται γενικά ασφαλής. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ! ΤΟ SITE ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!

Λόγω ενός σοβαρού προσωπικού θέματος, δεν παρέχω υπηρεσίες.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση, είμαι στην διάθεσή σας!

Βαθμολογείστε την ανάρτηση!

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το βαθμολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων 0

Δεν υπάρχουν βαθμολογίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Μιας και σας άρεσε αυτή η ανάρτηση..

αν θέλετε ακολουθείστε μας στα κοινωνικά μέσα!

Λυπάμαι που αυτή η ανάρτηση δεν σας φάνηκε χρήσιμη!

Επιτρέψτε μου να βελτιώσω αυτή την ανάρτηση!

Πείτε μου πως θα μπορούσε να βελτιωθεί η ανάρτηση;

Advertisements