Κλείστε ραντεβού ή επικοινωνήστε με την Κωνσταντίνα Πετρίδη

Γεια σας και καλώς ήρθατε στο MBFKL!

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Πετρίδη και είμαι σύμβουλος διατροφής που εξειδικεύεται στην διατροφή χαμηλών υδατάνθρακων (κετονική ή όχι). Έφτιαξα αυτή την σελίδα με σκοπό να διαδώσω την κετονική διατροφή στην Ελλάδα. Την ανακάλυψα πριν κάποια χρόνια και πραγματικά άλλαξε την ζωή μου σε σημείο που αποφάσισα να εγκαταλείψω το προηγούμενο μου επάγγελμα (ήμουν δικηγόρος) και να ξεκινήσω να σπουδάζω για να γίνω σύμβουλος διατροφής. Στο μεταξύ έφτιαξα αυτή την σελίδα, ένα πολύ δημοφιλές γκρουπ στο facebook και απέκτησα ένα team ανθρώπων που έχουν συντελέσει στην επιτύχια αυτής εδώ της σελίδας, με πρώτη και καλύτερη, την καλύτερη κέτο νίντζα σεφ του κόσμου, Mika Højgaard Kitrina, η οποία μας δίνει τις εκπληκτικότερες κέτο συνταγές που θα μπορούσατε ποτέ να δοκιμάσετε! (Μπορείτε να τις δείτε εδώ αν θέλετε)

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να σας λύσω κάποια σας απορία ή επιθυμείτε να λάβετε προσωποποιημένο πρόγραμμα διατροφής χαμηλών υδατανθράκων βασισμένο στις δικές σας ανάγκες και διατροφικές προτιμήσεις ή άλλες ιδιαιτερότητες , μπορείτε να το κάνετε μέσω facebook στην σελίδα μου ή στέλνοντας mail στο mybigfatketolife@gmail.com.

Το αρχικό ραντεβού είναι υποχρεωτικά τηλεφωνικο (σε ελληνικό σταθερό ή κινητό αριθμό τηλεφωνού, ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα για επικοινωνία μέσω messenger/skype), διαρκεί περίπου μια ώρα και η περαιτέρω παρακολούθηση γίνεται μέσω mail/messenger (μόνο γραπτά).

Το κόστος είναι 100 ευρώ (με απόδειξη) και περιλαμβάνει πολύ αναλυτικό διατροφολόγιο με οδηγίες (σύμφωνο με τις ιδιαίτερες αναγκες και προτιμήσεις σας) που βασικά σας μαθαίνει πως να κάνετε σωστά μια διατροφή χαμηλών υδατανθράκων, καθώς και επίλυση όποιων αποριών ή ειδικών ερωτήσεων τυχόν έχετε και παρακολούθηση της πορείας σας για ένα μήνα μέσω mail.

Μαζί με το διατροφολόγιο θα λάβετε και ένα ακόμα έντυπο το οποίο θα σας βοηθήσει να καταγράψετε την πορεία σας και σε συνεργασία μαζί μου να σιγουρέψουμε πως θα έχετε ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Θα πρέπει να το συμπληρώνετε κάθε εβδομάδα και ύστερα να μου το στέλνετε ώστε να ελέγχω την πορεία σας και να κάνουμε όσες τυχόν διορθώσεις απαιτούνται. Αυτή η παρακολούθηση έχει διάρκεια 4 εβδομάδων. Αν τυχόν επιθυμείτε μόνο το διατροφολόγιο, το κόστος είναι 60 ευρώ (με απόδειξη) και σε αυτή την τιμή θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου μόνο για μια εβδομάδα (αντί για ένα μήνα).

Αν θέλετε να μιλάμε και στο τηλέφωνο μια φορά κάθε εβδομάδα (εκτός από την επικοινωνία μέσω mail/messenger δηλαδή και το αρχικό τηλεφωνικό ραντεβού) το κόστος ανέρχεται στα 250 ευρώ για ολόκληρο τον μήνα.

Για να συνοψίσουμε τα πακέτα έχουν ως εξής:

1. Απλό πακέτο – 60 ευρώ: συμπεριλαμβάνει μια τηλεφωνική συνομιλία 1 ώρας, σύνταξη προσωποποιημένου διατροφολόγιου και παρακολούθηση μιας εβδομάδας μέσω mail/messenger.
2. Απλό μηνιαίο πακέτο – 100 ευρώ: συμπεριλαμβάνει τα παραπάνω, αλλά η παρακολούθηση είναι για ένα μήνα (4 εβδομάδες) ΜΟΝΟ μέσω mail/messenger.
3. Φουλ μηνιαίο πακέτο – 200 ευρώ: συμπεριλαμβάνει όλα τα παραπάνω, συν μια τηλεφωνική επικοινωνία κάθε εβδομάδα.

Η παρακολούθηση ξεκινά το πολύ μια εβδομάδα μετά την αποστολή του διατροφολόγιου. Είναι δική σας υποχρέωση να αποστέλλετε την καταγραφή της διατροφής κάθε εβδομάδα ή να επικοινωνείτε μαζί μου για να με ενημερώνετε για την πρόοδο σας ή τυχόν άλλες απορίες. Επιστροφές χρημάτων μετά την κατάθεση ΔΕΝ γίνονται.

Η διαδικασία γίνεται όλη μέσω mail/facebook messenger και τηλεφώνου, οπότε το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός mail ή facebook και η δυνατότητα να μπορείτε να καλέσετε σε ελληνικό σταθερό ή κινητό αριθμό τηλεφώνου. Έχω πελάτες από διάφορα σημεία της Ελλάδας και της Ευρώπης. Η πληρωμή γίνεται είτε σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμού είτε μέσω paypal.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση, είμαι στην διάθεσή σας!

Advertisements