Κλείστε ραντεβού ή επικοινωνήστε με την Κωνσταντίνα Πετρίδη

Γεια σας και καλώς ήρθατε στο MBFKL!

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Πετρίδη και είμαι σύμβουλος διατροφής που εξειδικεύεται στην διατροφή χαμηλών υδατάνθρακων (κετονική ή όχι). Έφτιαξα αυτή την σελίδα με σκοπό να διαδώσω την κετονική διατροφή στην Ελλάδα. Την ανακάλυψα πριν κάποια χρόνια και πραγματικά άλλαξε την ζωή μου σε σημείο που αποφάσισα να εγκαταλείψω το προηγούμενο μου επάγγελμα (ήμουν δικηγόρος) και να ξεκινήσω να σπουδάζω για να γίνω σύμβουλος διατροφής.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να σας λύσω κάποια σας απορία ή επιθυμείτε να λάβετε προσωποποιημένο πρόγραμμα διατροφής χαμηλών υδατανθράκων βασισμένο στις δικές σας ανάγκες και διατροφικές προτιμήσεις ή άλλες ιδιαιτερότητες , μπορείτε να το κάνετε μέσω facebook στην σελίδα μου ή στέλνοντας mail στο mybigfatketolife@gmail.com ή συμπληρώνοντας την φόρμα στο τέλος αυτής της σελίδας.

Μπορείτε εδώ να διαβάσετε τις εμπειρίες όσων δοκίμασαν την διατροφή με την δική μου υποστήριξη.

Στα πακέτα που έχουν τηλεφωνικό ραντεβού (όλα εκτός από το πρώτο), το ραντεβού διαρκεί περίπου μια ώρα και η περαιτέρω παρακολούθηση γίνεται μέσω mail/messenger (μόνο γραπτά), εκτός αν επιλέξετε το πακέτο με τα παραπάνω τηλεφωνήματα (το τελευταίο). Τα πακέτα είναι τα εξής:

1. Υπολογισμός macros και βασικές πληροφορίες για να αρχίσετε – 20 ευρώ: συμπεριλαμβάνει τον υπολογισμό των macros σας (macros = macronutrients = μακροθρεπτικά συστατικά = ποσοστά πρωτεΐνης/λίπους/υδατάνθρακα που πρέπει να καταναλώσετε ανά ημέρα, μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ: Πρωτεΐνες, Λίπη και Υδατάνθρακες 101) συν τις πρώτες πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με ασφάλεια μια διατροφή χαμηλών υδατανθράκων. Τα μάκρος υπολογίζονται με βάση το ύψος, το βάρος, την ημερομηνία γέννησης, το επίπεδο δραστηριότητάς και τους στόχους σας. Θα λάβετε μαζί και ένα αρχείο με ενδεικτικό πλάνο μιας ημέρας, διάφορες πληροφορίες και γενικές οδηγίες για τρόφιμα και ποσότητες που χρειάζεται να ξέρετε για να ξεκινήσετε. Τα μάκρος φυσικά θα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας: διαφορετικά αν θέλετε κετογονική διατροφή – έως 20 γρ υδατάνθρακες/ημέρα, διαφορετικά αν θέλετε απλή διατροφή χαμηλών υδατανθράκων – έως 100 γρ υδατάνθρακες/ημέρα, διαφορετικά αν αθλείστε ή είστε έγκυος/θηλάζετε.

Σε αυτό το πακέτο δεν υπάρχει τηλεφωνική συνομιλία.

2. Απλό πακέτο – 60 ευρώ: συμπεριλαμβάνει μια τηλεφωνική συνομιλία διάρκειας περίπου 60 λεπτών και σύνταξη αυστηρά προσωποποιημένου διατροφολόγιου ανάλογο με τις ανάγκες/προτιμήσεις/αλλεργίες. Θα σας δοθούν συνταγές μαζί με αναλυτικές οδηγίες και συστάσεις, καθώς και πρακτικές συμβουλές για το πως μπορείτε να εφαρμόσετε εύκολα μια διατροφή χαμηλών υδατανθράκων. Στο πακέτο αυτό συμπεριλαμβάνεται και παρακολούθηση μιας εβδομάδας μέσω mail/messenger. Αυτό σημαίνει πως για την πρώτη εβδομάδα της διατροφής θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου απεριόριστα με όλες σας τις απορίες ή ερωτήσεις.

Μαζί με το διατροφολόγιο θα λάβετε και ένα ακόμα έντυπο το οποίο θα σας βοηθήσει να καταγράψετε την πορεία σας και σε συνεργασία μαζί μου να σιγουρέψουμε πως θα έχετε ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Θα πρέπει να το συμπληρώσετε μετά το τέλος της πρώτης εβδομάδας και ύστερα να μου το στείλετε ώστε να ελέγξω την πορεία σας και να κάνουμε όσες τυχόν διορθώσεις απαιτούνται.

3. Απλό μηνιαίο πακέτο – 100 ευρώ [ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ]: συμπεριλαμβάνει τα παραπάνω (ΕΝΑ προσωποποιημένο διατροφολόγιο ανάλογο με ανάγκες/προτιμήσεις/αλλεργίες, συνταγές, οδηγίες, συστάσεις, συμβουλές και αρχείο καταγραφής διατροφής, υπάρχει η δυνατότητα σύνταξης και δεύτερου με έξτρα κόστος), αλλά η παρακολούθηση είναι για ένα μήνα (4 εβδομάδες) μέσω mail/messenger. Συνεπώς θα μπορείτε για ένα μήνα να επικοινωνείτε μαζί μου απεριόριστα μέσω mail/messenger και να μου στέλνετε τα αρχεία καταγραφής ώστε να ελέγχουμε μαζί την πορεία σας.

4. Φουλ μηνιαίο πακέτο – 200 ευρώ: συμπεριλαμβάνει όλα τα παραπάνω (ΕΝΑ προσωποποιημένο διατροφολόγιο ανάλογο με ανάγκες/προτιμήσεις/αλλεργίες, συνταγές, οδηγίες, συστάσεις, συμβουλές και αρχείο καταγραφής διατροφής, υπάρχει η δυνατότητα σύνταξης και δεύτερου με έξτρα κόστος), συν μια τηλεφωνική επικοινωνία κάθε εβδομάδα – σε αυτό το πακέτο εκτός από το να επικοινωνείτε μαζί μου μέσω mail/messenger, θα έχετε και ένα τηλεφωνικό ραντεβού μαζί μου ανά εβδομάδα.

Η παρακολούθηση ξεκινά το πολύ μια εβδομάδα μετά την αποστολή του διατροφολόγιου. Είναι δική σας υποχρέωση να αποστέλλετε την καταγραφή της διατροφής κάθε εβδομάδα ή να επικοινωνείτε μαζί μου για να με ενημερώνετε για την πρόοδο σας ή τυχόν άλλες απορίες. Επιστροφές χρημάτων μετά την κατάθεση ΔΕΝ γίνονται. Η πληρωμή γίνεται είτε σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμού είτε μέσω paypal.

 Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση, είμαι στην διάθεσή σας!

Advertisements