Κλείστε ραντεβού ή επικοινωνήστε με την Κωνσταντίνα Πετρίδη

Γεια σας και καλώς ήρθατε στο MBFKL!

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Πετρίδη και είμαι σύμβουλος διατροφής που εξειδικεύεται στην διατροφή χαμηλών υδατάνθρακων (κετονική ή όχι). Έφτιαξα αυτή την σελίδα με σκοπό να διαδώσω την κετονική διατροφή στην Ελλάδα. Την ανακάλυψα πριν κάποια χρόνια και πραγματικά άλλαξε την ζωή μου σε σημείο που αποφάσισα να εγκαταλείψω το προηγούμενο μου επάγγελμα (ήμουν δικηγόρος) και να ξεκινήσω να σπουδάζω για να γίνω σύμβουλος διατροφής. Στο μεταξύ έφτιαξα αυτή την σελίδα, ένα πολύ δημοφιλές γκρουπ στο facebook και απέκτησα ένα team ανθρώπων που έχουν συντελέσει στην επιτύχια αυτής εδώ της σελίδας, με πρώτη και καλύτερη, την καλύτερη κέτο νίντζα σεφ του κόσμου, Mika Højgaard Kitrina, η οποία μας δίνει τις εκπληκτικότερες κέτο συνταγές που θα μπορούσατε ποτέ να δοκιμάσετε! (Μπορείτε να τις δείτε εδώ αν θέλετε)

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να σας λύσω κάποια σας απορία ή επιθυμείτε να λάβετε προσωποποιημένο πρόγραμμα διατροφής χαμηλών υδατανθράκων βασισμένο στις δικές σας ανάγκες και διατροφικές προτιμήσεις ή άλλες ιδιαιτερότητες , μπορείτε να το κάνετε μέσω facebook στην σελίδα μου ή στέλνοντας mail στο mybigfatketolife@gmail.com.

Το κόστος είναι 60 ευρώ (με απόδειξη) και περιλαμβάνει, πέρα από την επίλυση όποιων αποριών ή ειδικών ερωτήσεων κατά την διάρκεια του τηλεφωνικού ραντεβού, πολύ αναλυτικό διατροφολόγιο με οδηγίες (σύμφωνο με τις ιδιαίτερες αναγκες και προτιμήσεις σας) που βασικά σας μαθαίνει πως να κάνετε σωστά μια διατροφή χαμηλών υδατανθράκων. Μαζί με το διατροφολόγιο θα λάβετε και ένα ακόμα έντυπο το οποίο θα σας βοηθήσει να καταγράψετε την πορεία σας και σε συνεργασία μαζί μου να σιγουρέψουμε πως θα έχετε ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Το κόστος αυτής της παρακολούθησης είναι 20 ευρώ/εβδομάδα και απαιτείται να γίνει παρακολούθηση για τουλάχιστον μια εβδομάδα (αυτό είναι το μίνιμουμ και συμπεριλαμβάνεται στα 60 ευρώ), πάντα όμως προτείνεται το χρονικό διάστημα των τεσσάρων εβδομάδων (ένα μήνα) ως καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή. Αν επιλέξετε την επιλογή του μήνα, το κόστος αντί για 60 ευρώ (3 εβδομάδες μετά την αρχική που συμπεριλαμβάνεται), θα είναι 40 ευρώ. Οι τρεις εβδομάδες ξεκινάνε το πολύ δέκα μέρες μετά την αποστολή του διατροφολογίου.

Συνεπώς πέρα από το κόστος του διατροφολογίου που είναι 40 ευρώ, κάθε εβδομάδα παρακολούθησης κοστίζει 20 ευρώ και η πρώτη εβδομάδα είναι υποχρεωτική, άρα το μίνιμουμ κόστος της αρχικής συνεδρίας είναι 60 ευρώ. Αν κάποιος επιλέξει παρακολούθηση ενός μήνα, υπάρχει προσφορά για μια εβδομάδα δώρο, οπότε το κόστος θα είναι 100 ευρώ (μαζί με το διατροφολόγιο) ή 60 ευρώ ανά μήνα (μετά τον 2ο μήνα).

Η διαδικασία γίνεται όλη μέσω mail/facebook messenger και τηλεφώνου, οπότε το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός mail ή facebook και η δυνατότητα να μπορείτε να καλέσετε σε ελληνικό σταθερό ή κινητό αριθμό τηλεφώνου. Έχω πελάτες από διάφορα σημεία της Ελλάδας και της Ευρώπης. Η πληρωμή γίνεται είτε σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμού είτε μέσω paypal.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση, είμαι στην διάθεσή σας!

Advertisements