Κλείστε ραντεβού ή επικοινωνήστε με την Κωνσταντίνα Πετρίδη

Γεια σας και καλώς ήρθατε στο MBFKL!

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Πετρίδη και παρέχω συμβουλές και οδηγίες σχετικά με την διατροφή χαμηλών υδατάνθρακων (κετογονική ή όχι). Έφτιαξα αυτή την σελίδα με σκοπό να διαδώσω την κετογονική διατροφή στην Ελλάδα. Την ανακάλυψα πριν κάποια χρόνια ψάχνοντας με ποιο τρόπο μπορούσα να ξεπεράσω τον καρκίνο (που είχα πάθει για 3η φορά) και πραγματικά άλλαξε την ζωή μου σε σημείο που αποφάσισα να εγκαταλείψω το προηγούμενο μου επάγγελμα (ήμουν δικηγόρος) και να ξεκινήσω να σπουδάζω σε ΙΕΚ για να μπορέσω να βοηθήσω και άλλους να κάνουν αυτή την διατροφή. Έκτοτε ζω την ζωή μου φυσιολογικά σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτα και αισθάνομαι ασφαλής πως η διατροφή αυτή είναι η καλύτερη που μπορώ να κάνω για να έχω υγεία και μακροζωΐα (αν σας ενδιαφέρει να διαβάσετε γιατί η διατροφή χαμηλών υδατανθράκων, είναι η καλύτερη, κλικ). Αν θέλετε να δείτε αναλυτικά την ιστορία μου κάντε κλικ εδώ.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να σας λύσω κάποια σας απορία ή επιθυμείτε να λάβετε συμβουλές και οδηγίες για το πως να κάνετε με ασφάλεια μια διατροφή χαμηλών υδατανθράκων με βάση τις δικές σας ανάγκες και διατροφικές προτιμήσεις ή άλλες ιδιαιτερότητες, μπορείτε να το κάνετε μέσω facebook στην σελίδα μου ή στέλνοντας mail στο mybigfatketolife@gmail.com ή συμπληρώνοντας την φόρμα στο τέλος αυτής της σελίδας.

Μπορείτε εδώ να διαβάσετε τις εμπειρίες όσων δοκίμασαν την διατροφή με την δική μου υποστήριξη.

ΣΟΒΑΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν νηστεύετε για θρησκευτικούς λόγους, δεν είναι καλή επιλογή να ξεκινήσετε διατροφή χαμηλών υδατανθράκων, παράλληλα με νηστεία 40 ημερών. Ιδίως αν θέλετε να αποκλείσετε και τα θαλασσινά ή/και το λάδι, το σοκ για τον οργανισμό σας θα είναι τεράστιο και σε πολλαπλά επίπεδα και είναι σχεδόν αδύνατο να φάτε όσα πρέπει και χρειάζεστε για να είστε καλά. Είναι καλύτερα να το ξεκινήσετε αφού τελειώσετε την νηστεία. Αν πάλι είστε μόνιμα χορτοφάγος ή φυτοφάγος, τότε έχετε ήδη προσαρμοστεί στην έλλειψη ζωϊκών προϊόντων και είναι εύκολο να προσαρμοστείτε και στην κέτωση, οπότε σίγουρα μπορώ να σας βοηθήσω. Όμως δεν θέλω να αναλαμβάνω περιπτώσεις όπου γίνονται δύο τεράστιες αλλαγές μαζί.  Για ιδέες φυτοφαγικών γευμάτων μπορείτε να δείτε και εδώ.

Στα πακέτα που έχουν τηλεφωνικό ραντεβού (όλα εκτός από το πρώτο), το ραντεβού διαρκεί περίπου μια ώρα και η περαιτέρω παρακολούθηση γίνεται μέσω mail/messenger (μόνο γραπτά), εκτός αν επιλέξετε το πακέτο με τα παραπάνω τηλεφωνήματα (το τελευταίο). Τα πακέτα είναι τα εξής:

1. Υπολογισμός macros και βασικές πληροφορίες για να αρχίσετε – 20 ευρώ: συμπεριλαμβάνει τον υπολογισμό των macros σας (macros = macronutrients = μακροθρεπτικά συστατικά = ποσοστά πρωτεΐνης/λίπους/υδατάνθρακα που πρέπει να καταναλώσετε ανά ημέρα, μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ: Πρωτεΐνες, Λίπη και Υδατάνθρακες 101) συν τις πρώτες πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με ασφάλεια μια διατροφή χαμηλών υδατανθράκων. Τα μάκρος υπολογίζονται με βάση το ύψος, το βάρος, την ημερομηνία γέννησης, το επίπεδο δραστηριότητάς και τους στόχους σας. Θα λάβετε μαζί και ένα αρχείο με ενδεικτικό πλάνο μιας ημέρας, διάφορες πληροφορίες και γενικές οδηγίες για τρόφιμα και ποσότητες που χρειάζεται να ξέρετε για να ξεκινήσετε. Τα μάκρος φυσικά θα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας: διαφορετικά αν θέλετε κετογονική διατροφή – έως 20 γρ υδατάνθρακες/ημέρα, διαφορετικά αν θέλετε απλή διατροφή χαμηλών υδατανθράκων – έως 100 γρ υδατάνθρακες/ημέρα, διαφορετικά αν αθλείστε ή είστε έγκυος/θηλάζετε.

Σε αυτό το πακέτο δεν υπάρχει τηλεφωνική συνομιλία.

2. Απλό μηνιαίο πακέτο με 1 τηλεφώνημα – 100 ευρώ [ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ]: συμπεριλαμβάνει τα παραπάνω (ΕΝΑ αρχείο με ενδεικτικά γεύματα ανάλογο με τις ανάγκες/προτιμήσεις/αλλεργίες σας, με συνταγές, οδηγίες, συστάσεις, συμβουλές και αρχείο καταγραφής διατροφής, υπάρχει η δυνατότητα σύνταξης και δεύτερου με έξτρα κόστος), αλλά η παρακολούθηση είναι για ένα μήνα (4 εβδομάδες) μέσω mail/messenger. Συνεπώς θα μπορείτε για ένα μήνα να επικοινωνείτε μαζί μου απεριόριστα μέσω mail/messenger και να μου στέλνετε τα αρχεία καταγραφής ώστε να ελέγχουμε μαζί την πορεία σας (προφανώς δεν συμπεριλαμβάνονται σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες ή περίοδοι άδειας εργασίας που μπορεί να μην απαντώ).

3. Φουλ μηνιαίο πακέτο με 4 τηλεφωνήματα – 200 ευρώ: συμπεριλαμβάνει όλα τα παραπάνω (ΕΝΑ αρχείο με ενδεικτικά γεύματα ανάλογο με τις ανάγκες/προτιμήσεις/αλλεργίες σας, με συνταγές, οδηγίες, συστάσεις, συμβουλές και αρχείο καταγραφής διατροφής, υπάρχει η δυνατότητα σύνταξης και δεύτερου με έξτρα κόστος), συν μια τηλεφωνική επικοινωνία κάθε εβδομάδα – σε αυτό το πακέτο εκτός από το να επικοινωνείτε μαζί μου μέσω mail/messenger, θα έχετε και ένα τηλεφωνικό ραντεβού μαζί μου ανά εβδομάδα (4 συνολικά στον μήνα – προφανώς δεν συμπεριλαμβάνονται σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες ή περίοδοι άδειας εργασίας που μπορεί να μην απαντώ).

Το αρχείο θα το λάβετε εντός 5 ημερών από την πληρωμή (αν πρόκειται για το πρώτο πακέτο με τα μάκρος) ή από το τηλεφωνικό ραντεβού (αν πρόκειται για οποιοδήποτε άλλο πακέτο). Η παρακολούθηση ξεκινά το πολύ μια εβδομάδα μετά την αποστολή του αρχείου. Είναι δική σας υποχρέωση να αποστέλλετε την καταγραφή των γευμάτων σας κάθε εβδομάδα ή να επικοινωνείτε μαζί μου για να με ενημερώνετε για την πρόοδο σας ή τυχόν άλλες απορίες. Επιστροφές χρημάτων μετά την κατάθεση ΔΕΝ γίνονται. Η πληρωμή γίνεται είτε σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμού είτε μέσω paypal. Όλες οι τιμές είναι με απόδειξη.

 Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση, είμαι στην διάθεσή σας!

Advertisements